7 Temmuz 2012

Chili's


Aci severler buraya! Isminden de anlasilacagi gibi aci soslariyla muhtesem lezzetler yaratan bir zincir lokanta Chili's. Baslangic olarak vazgecilmezimiz Triple Dipper. Fotografta gordugunuz gibi listede olan atistirmaliklardan uc tane seciyorsunuz ve soslarla birlikte ikram ediliyor. Biz; Southwestern Eggrolls, Boneless Buffalo Wings ve Big Mouth Bites sectik.



Aciya karsi sularimizi istemeyi eksik etmedik tabii ki. Bira ile de guzel gidiyor fakat bu seferlik alkol almak istemedik ve sadece su icmekle yetindik.


Ana yemek olarak Steak Fajitas soyledik. Tavuk, et, deniz mahsulunden olan veya ucu bir arada olan cesitleri de mevcut. Biz etli olani tercih ettik. Daha once yememis olanlar icin fajitas; sebzeli, etli tortilla ekmeyi ile birlikte servis edilen durum yapip yenilen meksika mutfagina ait bir cesit yemek.  Merak edenler buraya tiklayarak bakabilirler Chilis'in fajitasina.

Fajitasindan pek memnun kalmasakta zaman zaman tekrar gidebilecegimiz, ozellikle baslangic menusu favorimiz olmus bir restaurant.




                                                            Hesap:  $36

                                              Adres:  1165 US Highway 46, Little Falls, NJ

2 yorum:

  1. Ben de cok seviyorum Chili's'in Southwestern Eggroll'larini. Ne kadar lezzetli degil mi?

    YanıtlaSil
  2. Evet Cana Abla biz de cok sevdik :)

    YanıtlaSil